FIREDOM

FIREDOM

Ачани Самон Биау / Олумиде Огунсанво

23,00 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
Indy Pub
Año de edición:
2024
ISBN:
9798869163196
23,00 €
IVA incluido
Disponible

Selecciona una librería:

 • Donde los libros
 • Librería 7artes
 • Librería Elías (Asturias)
 • Librería Kolima (Madrid)
 • Librería Proteo (Málaga)

Дали сте аутсајдер, аутсајдер, иселеник, номад, малцинство или имигрант кој бара да постигне финансиска независност? Во Firedom, Olumide Ogunsanwo и Achani Samon Biaou ги споделуваат своите животни приказни како африкански имигранти кои се преселуваат во Америка и Европа за да добијат финансиска независност во нивните 20-ти и 30-ти. Firedom оди подалеку од инвестирање и управување со пари и нуди увид во детската психологија, влијанијата од околината и негувачки принципи како што се самодоверба, љубопитност и поставување цели. Олумид и Самон ги споделуваат своите лични искуства и стратегии за да ви помогнат да ја преземете контролата врз вашата финансиска иднина и да живеете понамерен живот. Без разлика дали штотуку го започнувате вашето патување кон финансиска независност или барате нови начини за градење богатство и лична слобода, Firedom е задолжително читање за секој што сака да постигне независност и успех по свои услови.

Artículos relacionados

Otros libros del autor

 • FIREDOM
  Ачани Самон Биау / Олумиде Огунсанво
  Дали сте аутсајдер, аутсајдер, иселеник, номад, малцинство или имигрант кој бара да постигне финансиска независност? Во Firedom, Olumide Ogunsanwo и Achani Samon Biaou ги споделуваат своите животни приказни како африкански имигранти кои се преселуваат во Америка и Европа за да добијат финансиска независност во нивните 20-ти и 30-ти. Firedom оди подалеку од инвестирање и управув...
  Disponible

  18,44 €

 • Firedom
  Ачани Самон Биау / Олумиде Огунсанво
  Вы аутсайдер, аутсайдер, эмигрант, кочевник, представитель меньшинства или иммигрант, стремящийся достичь финансовой независимости?В Firedom Олумиде Огунсанво и Ачани Самон Биау рассказывают истории своей жизни африканских иммигрантов, переезжающих в Америку и Европу, чтобы обрести финансовую независимость в возрасте от 20 до 30 лет.Firedom выходит за рамки инвестирования и упр...
  Disponible

  15,74 €

 • Firedom
  Ачани Самон Биау / Олумиде Огунсанво
  Вы аутсайдер, аутсайдер, эмигрант, кочевник, представитель меньшинства или иммигрант, стремящийся достичь финансовой независимости?В Firedom Олумиде Огунсанво и Ачани Самон Биау рассказывают истории своей жизни африканских иммигрантов, переезжающих в Америку и Европу, чтобы обрести финансовую независимость в возрасте от 20 до 30 лет.Firedom выходит за рамки инвестирования и упр...
  Disponible

  21,15 €