Truth Shall Set You Free

Truth Shall Set You Free

Truth Shall Set You Free

Sally Lowe Whitehead

16,28 €
IVA incluido
Recíbelo en 3 días
Editorial:
Presbyterian Publishing
Año de edición:
1999
ISBN:
9780664258184
16,28 €
IVA incluido
Recíbelo en 3 días

Selecciona una librería:

Artículos relacionados

 • Jezebel
  Bill Spencer
  Standing with his arms upraised, holding the crowd hushed and silent by the sheer power of his voice, Elijah was an awe-inspiring figure. His voice filled the clearing and rolled down the mountainside. "Hear my prayer Oh Lord!" Elijah implored. "Hear me that this people may know that thou art the Lord God and that thou hast turned their hearts back again to thee." The crash of ...
  Consulta disponibilidad

  14,90 €

 • Jeta Ime, Besimi Im Ⅰ
  Jaerock Lee
  “Unë i dua ata që më duan; dhe ata që më kërkojnë me kujdes më gjejnë.” (Fjalët e Urta 8:17) ‘Jeta Ime, Besimi Im I dhe II,’ autobiografia e Dr. Xherok Li, gjithashtu ofrojnë aromën më të këndshme shpirtërore për lexuesit. Kjo ndodh pasi që jeta e tij është shkëputur nga dashuria e Perëndisë, një jetë e cila ka përjetuar dallgët e errëta, zgjedhën e ftohtë dhe dëshpërimin më të...
  Recíbelo en 3 días

  14,91 €

 • Môj Život, Moja Viera Ⅰ
  Jaerock Lee
  Môj život, moja viera I a II podáva jasnú odpoveď na otázku: „Ako by sme mali viesť kresťanský život?“ A preto je to kniha pre všetkých tých, ktorí prijali Ježiša Krista a veria v jeho krv z kríža.Keď mám byť úprimný, Dr. Jaerock Lee, predstavený pastor Centrálneho kostola Manmin, je človek, ktorého som nepoznal veľmi dobre. Jedného dňa mi jeden z mojich kolegov daroval jeho au...
  Recíbelo en 3 días

  12,77 €

 • The Fight of My Life
  Thomas Beavers
  ...
  Recíbelo en 3 días

  24,27 €

 • Beyond East and West
  John C.H. Wu
  When John C. H. Wu’s spiritual autobiography Beyond East and West was published in 1951, it became an instant Catholic best seller and was compared to Thomas Merton’s The Seven Storey Mountain, which had appeared four years earlier. It was also hailed as the new Confession of St. Augustine for its moving description of Wu’s conversion in 1937 and early years as a Catholic. This...
  Recíbelo en 3 días

  106,52 €

 • El Hijo Del Pastor
  Abner Garcia Falero
  Abner Garcia Falero, es el hijo de un pastor reconocido; creció en la sombra del doloroso divorcio de sus padres. Su vida comenzó a desenvolverse a un paso acelerado, desde que era niño, se dio cuenta que su familia rota ahora vivían en la sombra de la pobreza y el rechazo. Confrontado por una lucha constante, delincuencia, y una vida de crimen y violencia, un sentimiento asomb...
  Consulta disponibilidad

  13,14 €